Töihin meille

Etsimme joukkoomme metallialan ammattilaisia. Tarjoamme työntekijöille hyvät työsuhde-edut, viihtyisän työilmapiirin ja mahdollisuuden oppia uutta.

Liity osaavaan joukkoomme

Kuten kaikki kasvavat ja tulevaisuuteen tähyävät yritykset, mekin etsimme joukkoomme alamme rautaisia osaajia. Tamminiitty on toiminut metallialalla vuodesta 2013 lähtien, ja tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee noin 40 motivoituneen sekä erinomaisen asenteen omaavaa työntekijää.

Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Olemme kasvava ja vakavarainen metallialan yritys, joka kannustaa työntekijöitään oppimaan uutta ja etenemään urallaan. Meille voi hakea jo pitkään metallialalla työskennellyt tai vasta alalle valmistunut työntekijä. Opastamme uusia työntekijöitä kattavasti koneiden käytössä ja kannustamme oppimaan uusia taitoja.

Arvomme

  • Viihtyisä työilmapiiri
  • Turvallisuus
  • Halu kehittää toimintaa
  • Luotettavuus
Ohutlevytyöt

Meillä työntekijä voi halutessaan kouluttautua useampaan tehtävään. Vaihtelu on hyväksi, joten kannustamme työntekijöitämme säännölliseen työkiertoon, jotta kokemusta karttuisi monelta eri työpisteeltä. Myös me haluamme kehittyä työnantajana, jotta olisimme entistäkin parempi työnantaja.

Tamminiitty keskittyy vahvasti myös työntekijöidensä hyvinvointiin ja turvallisuuteen. Huolehdimme, että meillä on turvallista työskennellä niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Työilmapiirimme on erinomainen, ja työntekijöidemme keskuudessa on erinomainen yhteishenki.

Meillä on myös hyvät työsuhde-edut, esimerkkinä työkykyvakuutus, joka kattaa laajasti erikoislääkäripalveluita. Työajan seuranta hoituu modernin toiminnanohjausjärjestelmän avulla, ja käytössä on myös työaikapankki, joka joustaa molempiin suuntiin.

Minkälaisia ihmisiä haemme?

Tamminiitty etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa työntekijöitä, joilla on metallialan koulutus tai työkokemusta alalta. Halu kehittyä työntekijänä sekä oppia uutta, on ehdottomasti positiivinen piirre ja sellaiset työntekijät sopivat joukkoomme.

Odotamme työntekijöiltämme

  • Metallialan koulutusta tai työkokemusta
  • Halua kehittyä
  • Kykyä itsenäiseen työhön
  • Hyvää asennetta
  • Tietokoneen käytön perustaitoa

Huolellisuus on yksi tärkeimmistä asioista työssämme. Teemme asiakkaan tilaamia tuotteita samalla asenteella ja huolellisuudella, kuin tekisimme niitä itsellemme. Se on periaate, jota vaalimme.

Tamminiitty

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Copyright © 2022 Tamminiitty Oy