Töihin meille

Etsimme joukkoomme metallialan ammattilaisia. Tarjoamme työntekijöille hyvät työsuhde-edut, viihtyisän työilmapiirin ja mahdollisuuden oppia uutta.

Liity osaavaan joukkoomme

Kuten kaikki kasvavat ja tulevaisuuteen tähyävät yritykset, mekin etsimme joukkoomme alamme rautaisia osaajia. Tamminiitty on toiminut metallialalla vuodesta 2013 lähtien, ja tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee noin 40 motivoituneen sekä erinomaisen asenteen omaavaa työntekijää.

Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Olemme kasvava ja vakavarainen metallialan yritys, joka kannustaa työntekijöitään oppimaan uutta ja etenemään urallaan. Meille voi hakea jo pitkään metallialalla työskennellyt tai vasta alalle valmistunut työntekijä. Opastamme uusia työntekijöitä kattavasti koneiden käytössä ja kannustamme oppimaan uusia taitoja.

Arvomme

  • Viihtyisä työilmapiiri
  • Turvallisuus
  • Halu kehittää toimintaa
  • Luotettavuus

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin

Meillä työntekijä voi halutessaan kouluttautua useampaan tehtävään. Vaihtelu on hyväksi, joten kannustamme työntekijöitämme säännölliseen työkiertoon, jotta kokemusta karttuisi monelta eri työpisteeltä. Myös me haluamme kehittyä työnantajana, jotta olisimme entistäkin parempi työnantaja.

Tamminiitty keskittyy vahvasti myös työntekijöidensä hyvinvointiin ja turvallisuuteen. Huolehdimme, että meillä on turvallista työskennellä niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Työilmapiirimme on erinomainen, ja työntekijöidemme keskuudessa on erinomainen yhteishenki.

Meillä on myös hyvät työsuhde-edut, esimerkkinä työkykyvakuutus, joka kattaa laajasti erikoislääkäripalveluita. Työajan seuranta hoituu modernin toiminnanohjausjärjestelmän avulla, ja käytössä on myös työaikapankki, joka joustaa molempiin suuntiin.

Ohutlevytyöt

Minkälaisia ihmisiä haemme?

Tamminiitty etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa työntekijöitä, joilla on metallialan koulutus tai työkokemusta alalta. Halu kehittyä työntekijänä sekä oppia uutta, on ehdottomasti positiivinen piirre ja sellaiset työntekijät sopivat joukkoomme.

Odotamme työntekijöiltämme

  • Metallialan koulutusta tai työkokemusta
  • Halua kehittyä
  • Kykyä itsenäiseen työhön
  • Hyvää asennetta
  • Tietokoneen käytön perustaitoa

Huolellisuus on yksi tärkeimmistä asioista työssämme. Teemme asiakkaan tilaamia tuotteita samalla asenteella ja huolellisuudella, kuin tekisimme niitä itsellemme. Se on periaate, jota vaalimme.

Työntekijöidemme kokemuksia

Krista

Krista Heinonen, jatkojalostus/varasto 

”Työ on monipuolista. Jokainen päivä on erilainen. Mukavaa, että työkavereiden kanssa tulee hyvin juttuun ja täällä ei ole yhtään tyhmää esitettyä kysymystä, aina saa apua, oli asia mikä tahansa.”

Mikko

Mikko Äijö, särmääjä 

”Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Mukava, rento työyhteisö. Aina voi kysyä neuvoa ja apua työkavereilta tai esimiehiltä. Täällä pärjää huumorilla.”

Nina

Nina Teikari, hitsaaja

”Työni on vaihtelevaa ja työssä on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta koko ajan. Koen, että työtäni arvostetaan. Tamminiityssä myös työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Lähden töihin aina hyvällä fiiliksellä, eikä työmatkan pituus (65 km) haittaa yhtään, kun on työpaikka, jossa viihtyy. ”

Atte

Atte Pihlajamaa, tekninen myyjä

”Olen viihtynyt todella hyvin, ja tykännyt erityisesti, siitä luottamuksesta mikä minulle on annettu. On hyviä etuja, jotka koskettavat ihan jokaista. Meillä on hyvä ja ammattitaitoinen porukka täällä töissä ja tuntuu hyvälle olla osana menestyksekkäässä yrityksessä, jossa toimitaan kuitenkin henkilö edellä ja kohdataan jokainen ihmisenä. ”

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy