Plasma- ja polttoleikkaus

Tarjoamme laadukasta alihankitaa laser,- plasma ja polttoleikkauksella. Yli 99 prosentin asiakastyytyväisyys puhuu puolestaan.

Plasmaleikkaus ja polttoleikkaus ovat erinomaisia valmistusmenetelmiä, laserleikkauksen rinnalla ja sen lisäksi. Tamminiitty Oy:stä saat laserleikkauksen lisäksi nyt myös plasma-, viisteplasma- sekä polttoleikkaukset tarkasti toiveesi mukaan. 

Plasma – viisteplasma- ja polttoleikkaus toiveesi mukaan

Leikkuun lisäksi pystymme jatkokäsittelemään tuotteet niin pitkälle kuin haluat. Palveluihimme kuuluvat leikkuun lisäksi mm. osien taivutus, hitsaus ja koneistus. 

Ole yhteydessä meihin, kun haluat laadukkaasti laser,- plasma tai polttoleikatut kappaleet. Tamminiitty Oy:llä on laaja varasto erilaisia materiaaleja monilla eri levyvahvuuksilla.

Miten plasmaleikkaus toimii?

Plasmaleikkaus toimii sähkön ja kaasun avulla. Plasmaleikkauspolttimessa on elektrodi, jonka ympärillä virtaa kaasua suurella nopeudella. Kaasu ionisoituu, jolloin syntyy metallia leikkaava plasmakaari.  

Plasmaleikkaus on suhteellisen tarkka leikkausmenetelmä

Plasmaleikkauksen avulla pystytään leikkaamaan kaikkia sähköä johtavia metalleja. Plasmaleikkaus on tarkka leikkausmenetelmä, josta on hyötyä lähes kaikissa metallia käyttävissä tuotantoprosesseissa.

Tamminiitty on plasmaleikkauksen ammattilainen, jolla on käytössään uusimmat laitteet sekä viisteleikkausmahdollisuus. Meiltä löytyvät myös muut metallin työstämiseen tarvittavat koneet. 

Plasmaleikkauksen etuja ovat muun muassa nopeus ja tarkkuus. Plasmalla leikatessa metallin pinnan laadulla ei myöskään ole merkitystä, joten plasmaleikkaus sopii lukuisille eri metalleille. 

Käytössämme on Thermcut P4500 -plasmaleikkauslaite. Pöytäkoko on 3000×12500 mm, jolla pystymme leikkaamaan metallia aina 35mm paksuuteen asti, myös viisteleikkaus onnistuu hyvin laitteellamme. 

Tamminiitty Oy plasmaleikkauksen edut

 • Tarkka leikkausjälki
 • Viisteleikkaus
 • Leikkaamme plasmalla 35 mm paksuuteen asti
 • Nopea leikkausmenetelmä

Jos siis tarvitset ammattitason plasmaleikkausta, ota yhteyttä meihin! Me Tamminiityssä hoidamme suuret ja jatkuvat tilaukset, mutta pystymme tekemään myös pieniä eriä plasmaleikattuja kappaleita.

Miten polttoleikkaus toimii?

Polttoleikkaus toimii hapen ja palamiskaasun avulla. Leikattava kappale kuumennetaan aluksi sopivaan lämpötilaan, jonka jälkeen se leikataan muotoonsa happisuihkun avulla. Happi polttaa materiaalin läpi, joten kyseessä on palamisreaktio. Polttoleikkaus on hyvin tehokas menetelmä paksujen metallien leikkaamiseen.  

Polttoleikkaus sopii paksulle metallille

Polttoleikkaus sopii erityisen hyvin paksuille metalleille. Polttoleikkaus ei ole aivan yhtä tarkka menetelmä kuin plasmaleikkaus tai laserleikkaus, mutta sen avulla pystyy leikkaamaan jopa yli 100 mm vahvaa metallia. Polttoleikattavat metallileikkeet ovat usein niin isokokoisia, että prosessissa ei vaadita yhtä suurta tarkkuutta kuin laser- tai plasmaleikkauksessa.

Jos kyseessä on 40 mm tai paksumpi materiaali, niin polttoleikkaus on todennäköisesti sopivin menetelmä sen työstämiseen. Tamminiityn asiantunteva henkilökunta osaa tarvittaessa valita sopivat tuotantomenetelmät erilaisille metallikappaleille. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset laadukasta polttoleikkausta.

Projektin eteneminen

Tamminiitystä tilaaminen on todella helppoa, sillä vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Viimeistään 24 tunnin kuluessa. 

Toimitat meille sähköisen piirustuksen, jonka pohjalta aloitamme tarjouksen valmistamisen. Tarvittaessa ehdotamme sinulle  muutoksia tuotteen valmistamiseen, jos niillä pystytään saavuttamaan kustannussäästöjä valmistuksessa.

Tarjous-tilausprosessin vaiheet Tamminiitty Oy:ssä

 • Toimitat meille tarjouspyynnön mukana sähköisen piirustuksen
 • Käymme yhdessä suunnitelman läpi
 • Teemme tarjouksen, josta hyväksyntäsi kautta lähetämme tilausvahvistuksen ja aloitamme valmistuksen.
 • laser,- plasma- tai polttoleikkaamme kappaleet
 • Puhdistamme leikeaihiot
 • Valmistamme tuotteen haluamaasi valmiusasteeseen asti esim särmäämällä, koneistamalla tai hitsaamalla.
 • Pakkaamme toimituksen
 • Valmiin tuotteen toimitus 
 • Laskutus

Pystymme muokkaamaan kappaleen haluamaasi valmiusasteeseen asti. Puhdistamme leikkeet purseista ja muista epäpuhtauksista, joten saat aina purseettoman leikeaihion. Hoidamme myös tarvittaessa jälkikäsittelyt kuten maalauksen, sinkityksen toiveesi mukaan.

Laser,- plasmaleikkaus ja polttoleikkaus

Tamminiitty toimittaa laser,- plasma- ja polttoleikatut metallikappaleet sekä muut osat. Teemme tarkkaa työtä, ja otamme tarpeesi huomioon jokaisessa työvaiheessa. Pystymme koneistamaan halutun osan niin pitkälle kuin haluat. Plasmaleikkauksen ja polttoleikkauksen lisäksi ammattitaitoiseen palveluumme kuuluvat laserleikkaus, särmäys, koneistus ja hitsaus.

Olemme luotettava ja täsmällinen metallialan toimija, jonka asiakastyytyväisyys on yli 99 prosenttia. Pystymme valmistamaan tilaamasi tuotteet eri valmiusasteisiin asti. Annamme sinulle myös hyödyllisiä neuvoja, jos tuotantoprosessia voisi nopeuttaa tai materiaalikustannuksissa pystyisi säästämään.

Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat parasta palvelua metallialalla!

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy