Sopimusvalmistus

Me valmistamme ja varastoimme sopimusasiakkaillemme heidän tarvitsemiaan sarjatuotteita, jotta heidän tuotantonsa pysyy toiminnassa. Sopimusvalmistus tuo selkeää etua tilaus-toimitusprosessiin.

Me hoidamme asiakkaidemme sarjatuotteiden valmistuksen ja varastoinnin. Varastointi voi tapahtua myös asiakkaan omissa tiloissa. Sopimusvalmistus auttaa erinomaisesti tilanteissa, joissa kertaeriä tilataan kuukausittain, mutta tilaaminen on epäsäännöllistä.

Sopimusvalmistus tuo etua tilaus-toimitusprosessiin, sillä toimitusajat pysyvät lyhyinä ja molemmat osapuolet pystyvät reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Se nostaa tehokkuutta ja pitää tuotannon toiminnassa. Me olemme kokenut sopimusvalmistaja!

Mitä sopimusasiakkaamme saavat?

Sopimusasiakkaanamme saat seuraavat edut:

  • Nopeat ja varmat toimitusajat
  • Tuotteiden varastointi joko asiakkaan omissa tai Tamminiitty Oy:n tiloissa
  • Tuotteiden laskutus vasta kun ne otetaan käyttöön
  • Asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, me huolehdimme tuotteiden saatavuudesta
sopimusvalmistus
sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus takaa saatavuuden

Mikäli tuotteiden tilaus-toimitusketju on lyhyt, varastointipalvelu mahdollistaa nopeat toimitukset ja aikataulussa pysymisen. Sopimusvalmistusosa tai -tuote on useissa tapauksissa pidemmälle jalostettu tuote.

Asiakkaamme ovat saavuttaneet toimitusaikaetua varsinkin särmättyjen, koneistettujen, hitsattujen ja pintakäsiteltyjen tuotteiden kanssa. Toimitusajat ovat lyhentyneet muutamasta viikosta muutamaan päivään.

Sopimusvalmistuksen piiriin soveltuvat parhaiten tuotteet, joissa on yksi tai muutama työvaihe leikkeen leikkauksen lisäksi.

Esimerkkejä:

  • Poltto-, plasma- tai laserleikatut ja koneistetut tuotteet
  • Laserleikatut ja särmätyt tuotteet
  • Laserleikatut, särmätyt, koneistetut ja hitsatut tuotteet.

Sopimusvalmistuksen yhteenveto

Kun haluat, että tarvitsemiasi sarjatuotteita on aina saatavilla, valitse meidän kattavat sopimusvalmistus-, osavalmistus- tai varastointipalvelumme. Vastaamme tarjouspyyntöihin yleensä vuorokauden kuluessa, joten sinun kannattaa lähettää tarjouspyyntö sähköpostitse tai soittamalla. Me olemme sopimusvalmistaja, joka pitää tuotantosi aina toiminnassa.

Ota meihin yhteyttä

myynti@tamminiitty.fi
Henkilökunnan yhteystiedot »

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy