Ohutlevytyöt

Asiakkaanamme saat kaikki tarvitsemasi ohutlevytyöt saman katon alta. Voit myös jättää tuotteet kaupintavarastoomme, jolloin maksat tuotteista vain käytön mukaan. Yhteistyö kanssamme on tehokasta, joustavaa ja helppoa.

Asiakaslähtöisen toimintamallimme keskeinen ajatus on, että asiakas saa kaikki ohutlevytyöt meiltä ilman, että tavaraa tarvitsee tarpeettomasti lähettää paikasta toiseen.

Tuotantokapasiteetti

Tuotantokapasiteettimme on hyvä ja pystymme toteuttamaan ohutlevytyöt nopeasti. Laitekantaamme kuuluu kaksi laserleikkausasemaa, poltto- / viisteplasmaleikkauskone, viisi särmäyskonetta, neljä koneistuskeskusta. Lisäksi löytyy hiontakoneita, rumpuja ja hitsauskalustoa.

Maksimilevykoko, jota pystymme työstämään laserilla on 1500×3000 mm.

Poltto- / viisteplasmakoneen maksimi levykoko on 12500 x 3000.

Laserleikkausaihioiden jälkityöstö

Kun aihiot on leikattu laserilla, tarvitaan usein myös monenlaista jälkityöstöä. Me rummutamme ja raekuulapuhallamme tarpeen mukaan purseet ja oksidikerrokset pois teräskappaleista, hitsaamme osia yhteen sekä toimitamme tarvittaessa kappaleet pintakäsittelyyn.

Mikäli niin sovitaan, voimme varastoida kappaleet myös kaupintavarastoperiaatteella tai sopimusvalmistuksena. Varastointi voidaan toteuttaa joko asiakkaan tai Tamminiitty Oy:n tiloissa.

Ohutlevytyöt Tamminiityltä

Levytyöt hoituvat ammattilaisen käsissä tehokkaasti

Ohutlevytyöt pitävät sisällään:

 • särmäykset
 • koneistukset
 • upotukset
 • senkkaukset
 • kierteytykset
 • hitsaukset
 • rummutukset
 • raekuulapuhallukset
 • erilaiset pintakäsittelyt
 • toimitus haluttuun osoitteeseen
 • varastointi kaupintavarastoon
 • sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus pienentää oman varastotilan tarvetta

Ylläpidämme useille sopimusvalmistuasiakkaillemme kaupintavarastoa (Consignment stock), jonka avulla varmistamme tuotteiden riittävyyden ja nopeat toimitukset. Kunkin kappaleen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta kun tuote otetaan tuotantoon. Koska Tamminiitty Oy saa maksun tuotteiden kulutuksen mukaan, asiakkaan ei itse tarvitse ylläpitää suurta varastoa tai sitoa tuotantoon enempää kuin on tarpeen.

Kustannusrakenteesta tulee siis joustavampi ja samalla säästyy varastotilaa. Kysy lisää >>

Panostamme asiakastyytyväisyyteen

Käytämme toiminnanohjausjärjestelmää, josta tarjoukset, jälkilaskennat ja materiaalitiedot saadaan ulos reaaliaikaisesti ja kaikki piirustukset ja dokumentit ovat sisällä järjestelmässä. Reklamaatioprosenttimme on 0,5% toimitetuista tuoteriveistä ja toimitusvarmuutemme on 95%:n tasolla.

Teetä ohutlevytyöt meillä

Kun haluat teettää ohutlevytyöt ammattilaisella, jonka toimitusvarmuus, tehokkuus ja nopeus ovat huippuluokkaa, Tamminiitty Oy on sinun valintasi.

Vastaamme tarjouspyyntöihin yleensä n. 24 tunnin kuluessa. Ota siis yhteyttä, kysy hintaa ja pyydä tarjous.

Toimitusaikamme laserleikkauksessa on 5-7 työpäivää, mikäli jälkityöstöä ei tarvita. Kun haluat parasta, soita toimistollemme tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Ota meihin yhteyttä

myynti@tamminiitty.fi
Henkilökunnan yhteystiedot »

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy