Avoimet työpaikat

Haemme osaajia tuotantoomme. Avoinna ovat laseroperaattorin, särmääjän, sekä plasma- / polttoleikkauskoneen operaattorin paikat.

Työllistämme tällä hetkellä 40 metallialan ammattilaista. Olemme avoin, joustava ja keskusteleva organisaatio. Meillä henkilökuntaa arvostetaan. Tarjolla on työ osaavassa porukassa, hyvillä henkilökuntaeduilla.

Laseroperaattori

Etsimme motivoitunutta tiimipelaajaa laserleikkuu osastollemme. Työ on fyysistä kolmivuorotyötä. Tuotantomme on itseohjautuvaa ja tarvitset perus ATK-taidot tehtävässä menestymiseen. Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut tehtävään. Asenne ratkaisee! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset: marko.wessman@tamminiitty.fi / 040 5765 222

Särmääjä

Etsimme tarkkaa tekijää särmäysosastollemme. Työ edellyttää piirustuksenlukutaitoa ja hyvää hahmotuskykyä. Särmäysosasto työskentelee kahdessa vuorossa. Haemme ensisijaisesti valmista osaajaa, mutta on myös mahdollista, että koulutamme sinut tehtävään. Tuotantomme on itseohjautuvaa ja tarvitset perus ATK-taidot tehtävässä menestymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset: marko.wessman@tamminiitty.fi / 040 5765 222

Plasma-/polttoleikkauskoneen operaattori

Etsimme nestaustaitoista osaajaa plasma-/polttoleikkauskoneen operaattoriksi. Ei kuitenkaan hätää, jos et omaa aiempaa kokemusta kyseisestä työstä, koulutamme sinut tarvittaessa. Plasma-/polttoleikkuu-osasto työskentelee tällä hetkellä päivävuorossa, mutta lähitulevaisuudessa siirrymme 2-vuoroon. Tuotantomme on itseohjautuvaa ja tarvitset perus ATK-taidot tehtävässä menestymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset: marko.wessman@tamminiitty.fi / 040 5765 222

Tamminiitty

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Copyright © 2023 Tamminiitty Oy