Alihankintakoneistus

Alihankintakoneistus tehostaa tuotantoa ja lyhentää läpimeno- ja toimitusaikaa asiakkaidemme tuotantoprosesseissa huomattavasti. Olemme monipuolinen talo, josta saat kaiken samalta luukulta: leikkaus, särmäys, koneistus, hitsaus ja pintakäsittely.

Toimimme saumattomasti asiakkaan tuotannon yhtenä osana silloin kun tarvitaan mittatarkkaa jälkeä ja ammattitaitoista ohutlevytyötä ja koneistusosaamista.

Alihankintakoneistus on saumaton osa asiakkaan tuotantoprosessia

Asiakkaanamme hyödyt selkeästi, kun tuotteesi toimitetaan valmiiksi koneistettuna. Alihankintakoneistus meille ulkoistettuna tehostaa tuotantoa ja nopeuttaa toimintaa asiakkaan päässä. 

Alihankintakoneistus ammattitaidolla
Koneistus alihankintana osaavalta toimijalta

Laitteisto ja henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja motivoituneista ongelmaratkaisijoista, joilla on käytössään nykyaikainen teknologia ja tehokkaan tuotannon mahdollistava laitekanta. Alihankintakoneistus on kilpailuetumme.

Koneistuksen laitekanta:

  • Kolme pystykaraista Mazak-koneistuskeskusta (joissa mm. 38 työkalun vaihtoautomaatti)
  • Mazak VTC800/30SR 5-akselinen koneistukeskus 48 työkalun vaihtoautomaatilla (Pöytäkoko 3500×820)

Muu laitekanta:

  • Kaksi Bystronic-laserleikkauslaitteistoa (levykoko 1500×3000 mm, Fe-levyt 0,5 – 25 mm RST/HST-levyt 0,5 – 20 mm)
  • Thermcut P4500 viisteplasma- / polttoleikkauskone (12500 x 3000 mm / max 60 mm)
  • Viisi särmäyspuristinta (max. 220t / 3 m)
  • Robottihitsausasema Motoman ArcWorld
  • Muita laitteita: Loewer-hiontakone, viisteytyskoneita, märkä / kuivarumpuja, mig-, mag- ja tig-hitsauskoneita
Laaja laitekanta tarjoaa joustavuutta

Teknologian kehittyessä myös laitekantamme uusiutuu ja kehittyy jatkuvasti kuten myös innostuneiden ja motivoituneiden työntekijöidemme osaaminen.

Yli 100 tyytyväistä asiakasta

Tehtaamme tuotanto toimii laserleikkauken osalta kolmessa vuorossa ja muu esivalmistus kahdessa vuorossa. Toiminnassamme noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää ja toiminnan taustalla ovat laadukkaat seurantamenetelmät ja ERP. Olemme hioneet tuotantoprosessimme huipputasolle, josta osoituksena meillä on varsin alhainen reklamaatioprosentti (alle 0,5% toteutuneista riveistä) ja yli 100 tyytyväistä asiakasta.

Haluatko olla yksi tyytyväisistä asiakkaistamme? Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava alihankintakoneistus!

Joustava palvelu ja erittäin nopeat toimitusajat

Pelkissä leikkuutöissä asiakas saa valmiin tuotteen noin viikon kuluessa tilauksessa. Mikäli osaan tehdään myös taivutuksia tai osaa koneistetaan tai hitsataan, on tuotantoaika n. 2 viikkoa.

Vuoden 2017 syksyllä muutimme uusiin tiloihin, jotta pystymme vastaamaan kasvaneella laitekannalla ja henkilöstöllä asiakkaidemme toimitusaikatarpeisiin entistäkin paremmin. Periaatteemme on, että työskentelyn kanssamme tulee olla asiakkaalle helpompaa kuin meille ulkoistettujen vaiheiden tekeminen itse.

Työt kannattaa teettää Tamminiitty Oy:ssä

Ehdottomat valttimme ovat joustavuus ja nopeus tuotannossa ja asiakaspalvelussa sekä se, että huolehdimme asiakkaan puolesta kokonaisuuksista. Asiakkaidemme näkökulmasta sillä on suurta lisäarvoa, että leikattu kappale saadaan koneistettuna saman katon alta. Tamminiitty hoitaa kaiken laserleikkauksesta alihankintakoneistukseen ja pyrkii olemaan mahdollisimman saumaton osa asiakkaan tuotantoprosessissa.

Suunnitellaan yhdessä alihankintakoneistus tarpeidesi mukaan!

Ota yhteyttä meihin

myynti@tamminiitty.fi
Henkilökunnan yhteystiedot »

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy