Palvelut

Tamminiitty Oy on luotettava asiakaspalvelija ja vakaa kumppani metalliteollisuuden alihankintaketjussa. Haluamme toimia asiakkaamme tuotannon saumattomana osana.

Sopimus­valmistus

Valmistamme ja varastoimme sopimusasiakkaillemme sarjatuotteita. Varastointi voidaan toteuttaa joko meidän tai asiakkaamme omissa tiloissa. Sopimusvalmistus helpottaa ja tuo selkeää etua tilaus-toimitusprosessiin. Toimitusajat pysyvät lyhyinä, molemmat osapuolet pystyvät reagoimaan nopeammin ja tehokkuus ei huku “tulipalojen” sammutukseen.

Sopimusvalmistus sopii loistavasti toimintaan, jossa kertaeriä tilataan kuukausittain, mutta epäsäännöllisesti. Sopimusvalmistuksessa Tamminiitty Oy huolehtii asiakkaan tuotannon sovitusta toiminnasta ja toimii asiakkaan tuotannon yhtenä saumattomana osana.

Esi- ja osavalmistus

Metalliosien esikäsittely- ja osavalmistuspalvelumme tarkoittaa, että haluamme ja pystymme valmistamaan täysin valmiin komponentin levyaihioista, särmäyksen ja koneistuksen kautta hitsaukseen. Meiltä löytyy ammattitaitoinen laserleikkaus, hitsaus, särmäys ja koneistus.

Haluamme olla asiakkaamme tuotannon saumaton osa. Asiakkaan etu ja vaatimukset ovat toimintamme suuntaviivat.

Koneistus

Teemme koneistusta kolmella eri koneistuskeskuksella: kaksi pystykaraista keskusta ja yksi CNC-sorvi. Erotumme kilpailijoistamme siinä, että me teemme koneistukset itse omassa tuotannossamme. Myös CNC-koneistus saman katon alta!

Ohutlevytyöt

Toteutamme haastavatkin ohutlevytyöt ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella. Käytössämme on viisi eri särmäyskonetta. Särmäyspituus on max. 3000 mm.

Metallin laserleikkaus

Teemme metallin laserleikkausta nykyaikaisella kalustolla, nopeasti ja tarkasti. Tuotannossamme on kolme erilaista laserleikkauslaitteistoa. Leikkaamme eri teräslaatuja aina 0,5 mm:stä 25,00 mm:iin asti. Maksimilevykoko, jota pystymme työstämään, on 1500x3000mm.

Pinta­­käsittelyt

Pintakäsittelypalveluihimme kuuluvat märkä- ja pulverimaalaus sekä erilaiset sinkitykset. Verkostossamme on monia pintakäsittelyn ammattilaisia. Huolehdimme pintakäsittelyt verkostomme kautta niin, että asiakkaanamme et joudu selvittämään, missä ja milloin tavara tulee. Me hoidamme sen puolestanne.

Plasma- ja polttoleikkaus

Tarjoamme laadukasta alihankitaa laser,- plasma ja polttoleikkauksella. Yli 99 prosentin asiakastyytyväisyys puhuu puolestaan.

Teemme tarkkaa työtä, ja otamme tarpeesi huomioon jokaisessa työvaiheessa. Pystymme koneistamaan halutun osan niin pitkälle kuin haluat.

Monipuolista esikäsittelypalvelua

Tarjoamme monipuolista ja laadukasta esikäsittelypalvelua. Käytämme nykyaikaisinta teknologiaa, jonka tehokkuudesta asiakkaamme hyötyvät.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on ryhmä koulutettuja, motivoituneita sekä innostuneita ongelmanratkaisijoita

Konekantaamme kuuluvat mm.

  • 3 kpl Bystronic laserleikkauslaitteistoja (levykoko 1500×3000 mm, Fe-levyt 0,5 mm–25 mm RST/HST-levyt 0,5 mm–15 mm)
  • 4 kpl Amada särmäyskoneita (max. leveys 3000 mm)
    Coastone särmäyskone C15 (max. leveys 1600 mm)
  • 2 kpl pystykaraista Mazak koneistuskeskusta, joissa mm. 38 työkalun vaihtoautomaatti
  • Mazak CNC-sorvi
  • Muita laitteita: Loewer-hiomakone, täryrummut sekä mig-, mag- ja tig-hitsauskoneet

Tamminiitty

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Copyright © 2023 Tamminiitty Oy