Miksi valita Tamminiitty

Tunnemme toimialamme ja tiedämme, että hyvä laatu, varmat toimitukset ja sopiva hinnoittelu ovat perusedellytyksiä alalla menestymiseen. Varsinainen kilpailuetu saavutetaan, kun tuodaan pöytään jotain lisää.

Arvomme:

Neljä teesiämme

Tuotamme laadukasta alihankintapalvelua

Meillä on vuosien kokemus alihankintapalveluiden tuottamisesta ja sopimusvalmistuksesta. Olemme investoineet vuosittain uusiin ja moderneihin tuotantolaitteisiin ja tehdastiloihin. Tulemme tulevaisuudessa toimimaan samoin. Asiakkaamme kasvavat jatkuvasti ja meidän tulee kasvattaa omaa toimintaamme ja mahdollisuuksiamme palvella asiakkaitamme kustannustehokkaasti myös tulevaisuudessa.

Arvostamme henkilökuntaamme

Ilman motivoitunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa toimintaamme olisi mahdotonta toteuttaa. Suurin pääomamme ja valttimme on Tamminiitty Oy:n henkilökunta. Henkilökuntamme hyvinvoinnista huolehtimalla takaamme teille laadukkaan palvelun myös tulevaisuudessa.

Meille on tärkeää, että asiakas on keskiössä

Kaikki lähtee hyvästä palvelusta. Olemme joustava, luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, jolle asiakas on aina ykkönen.

Toimimme asiakkaamme tuotannon osana

Vahvuutemme on kokonaisvaltainen palvelu, joka varmistaa sen, että asiakkaamme saavat kaiken yhdestä paikasta − ja säästävät siten aikaa ja rahaa.

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy