Tamminiitty - Metal Partner

Palvelut

Tamminiitty Oy ennen kaikkea luotettava asiakaspalvelija ja vakaa kumppani metalliteollisuuden alihankintaketjussa. Haluamme kuunnella asiakastamme ja tuottaa sellaista palvelua, jota kukin asiakkaamme haluaa. Laadukkaat tuotteet, ystävällinen palvelu sekä varmat toimitukset ovat yrityksemme tärkeimmät arvot.

 

Tarjoamme monipuolista ja laadukasta alihankintapalvelua. Käytämme nykyaikaisinta teknologiaa, jonka tehokkuudesta asiakkaamme hyötyvät. Konekantaamme kuuluvat mm.

  • 2 kpl Bystronic laserleikkauslaitteistoja (levykoko 1500x3000 mm, Fe-levyt 0,5 mm–25 mm RST/HST-levyt 0,5 mm–15 mm)
  • 2 kpl Amada särmäyskoneita (max. leveys 3000 mm)
  • Coastone särmäyskone C15 (max. leveys 1600 mm)
  • Pystykarainen Mazak koneistuskeskus, jossa mm. 38 työkalun vaihtoautomaatti
  • Muita toimintaamme tarvittavia laitteita ja koneita meillä on riittävästi

Ammattitaitoinen henkilökuntamme  on ryhmä koulutettuja, motivoituneita sekä innostuneita ongelmanratkaisijoita.

Esi- ja osavalmistus »

Metalliosien esikäsittely- ja osavalmistuspalvelut ovat ydinosaamistamme. Leikattujen leikkeiden jatkokäsittely, kuten särmäykset, reikien kierteytykset ja senkkaukse sekä vaativammat koneistustyöt leikkaamiimme leikkeisiin toteutetaan tinkimättömällä laadulla ja sovitussa aikataulussa.

Hitsaus »

Teemme tutulla JPT Jaskari Oy:n ammattitaidolla erilaisia hitsauspalveluita Fe-, Rst- sekä Hst-materiaaleille. Hitsauspalveluissa ammattitaitomme on korkealla tasolla: hitsausprosessimme tullaan sertifioimaan tulevien CE-vaatimusten mukaisesti.

Pintakäsittelyt »

Pintakäsittelypalveluihimme kuuluvat märkämaalaus ja raekuulapuhallus. Toteutamme maalaukset yhteistyökumppanillamme JPT Jaskari Oy:llä, jolla on 1500 m2 märkämaalaamo ja raekuulapuhaltamo.

Kokoonpano ja varustelu »

Kun olemme tuottaneet ja mahdollisesti suunnitelleetkin esi- ja osavalmisteet, hitsanneet osat tuotteeksi sekä tehneet tarvittavat pintakäsittelyt, haluamme jatkaa tästä ja tehdä tarvittavat kokoonpanot ja varustelut, pakkaukset sekä muut tehtävät, jotta tuote on valmis toimitettavaksi - joko asiakkaallemme tai suoraan loppukäyttäjälle!

Osa- ja kokonaissuunnittelu »

Yksinkertainen osasuunnittelu käsittää yksittäisten 2D-kuvien piirtämisen ja suunnittelun hyödyntäen nykyaikaisen laserleikkausteknologian mahdollisuudet. Modernin teknologian älykäs hyödyntäminen auttaa maksimoimaan tuotanto- ja kustannustehokkuuden. Yhteistyössä osakasyhtiömme ja kumppanimme JPT Jaskari Oy:n kanssa toteutamme erilaisten kokonaisuuksien ja tuotteiden suunnittelun “ideasta valmiiksi tuotteeksi” -periaatteella. JPT Jaskari Oy:llä on vahvaa erikoisosaamista tuotesuunnittelusta sekä menestyksekkäästä toteuttamisesta aina valmiiseen lopputuotteeseen asti.

 

TAMMINIITTY OY
Rakentajantie 1, 27510 Eura »
Y-tunnus: 2562246-3

Lloyd's ISO 9001

p. +358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi