Työntekijäkokemuksia

Krista töissä

Krista Heinonen 

Mitä teet Tamminiityssä? 

– Olen jatkojalostuksessa/varastossa. Vastaan varastohommissa varastoitavien tuotteiden ylläpidosta laadullisesti sekä määrällisesti sekä pidän huolen, että jokaisen päivän lähtevät varastotuotteet hoituvat ajallaan. Jatkojalostuksessa hoidan kierteytystä, senkkausta, poraamista, hiomista sekä autan tarpeen mukaan kaikessa mitä kukakin pyytää. 

Miten pitkään olet työskennellyt Tamminiityssä? 

– Tulin Tamminiittyyn 7.12.2021 ja olen nyt ollut reilun vuoden talossa. 

Miten tulit Tamminiittyyn töihin? 

– Ajoin Tamminiitystä ohi kesällä 2021 ja ajattelin myöhemmin vuonna 2021, että nyt täytyy laittaa hakemusta sisään ja eipä mennyt kuin kuukausi ja olin talon kirjoilla. 

Mitä hyviä puolia työssä on? 

– Työ on kevyttä ja monipuolista. Jokainen päivä on erilainen.

Millaista Tamminiityssä on työskennellä? 

– Mukavaa, että työkavereiden kanssa tulee hyvin juttuun ja täällä ei ole yhtään tyhmää esitettyä kysymystä, aina saa apua, oli asia mikä tahansa. Eikä täällä lytätä työntekijää, kaikille sattuu virheitä. 

Vapaa-ajalla: 

Pidän ulkoilusta ja rakas koirani pitää huolen, että näin myös tapahtuu. 
Palveluskoiralajit on lähellä sydäntäni. Olen myös innostunut metsästyksestä. Tästä on tullut yhteinen harrastus puolisoni kanssa. Tämä on hyvää vastapainoa työelämälle.

Krista vapaalla
Mikko töissä

Mikko Äijö

Mitä teet Tamminiityssä? 

-Olen särmääjä ja tarvittaessa teen jatkojalostusta. Toimin myös työsuojeluvaltuutettuna. 

Miten pitkään olet työskennellyt Tamminiityssä? 

– Aloitin 10.12.2020 eli reilut kaksi vuotta.

Miten tulit Tamminiittyyn töihin? 

– Näin sosiaalisessa mediassa mainoksen, jossa oli hakemus. Täytin sen ja siitä se lähti.

Mitä hyviä puolia työssä on? 

-Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa riippuen koneesta millä työskentelen. 

Millaista Tamminiityssä on työskennellä? 

–  Mukava, rento työyhteisö. Aina voi kysyä neuvoa ja apua työkavereilta tai esimiehiltä. Täällä pärjää huumorilla. 

Vapaa-ajalla: 

Maastopyöräily on asia, minkä parissa viihdyn. Tuleva kesä meneekin näissä tunnelmissa. Pidän kun saan ihan omaa aikaa ja pääsee hieman tuulettamaan päätäni. Olen myös suuri penkkiurheilun ystävä, ja paikanpäälle minut vetää varsinkin jääkiekko ja salibandy. Myös autourheilu on mieluisaa ja olenkin toiminut ihan kartanlukijana.

Mikko vapaalla
Nina töissä

Nina Teikari

Mitä teet Tamminiityssä? 

– Työskentelen Tamminiityssä hitsaajana.  

Miten tulit Tamminiittyyn töihin? 

– Kuulin entiseltä työ- ja kurssikaverilta, että Tamminiittyyn haetaan laserleikkaajaa. Soitin olevani kiinnostunut työstä, pääsin haastatteluun ja minut palkattiin töihin.  

Miten pitkään olet työskennellyt Tamminiityssä? 

– Tulin Tamminiittyyn töihin lokakuussa 2020, eli reilut pari vuotta.

Mitä hyviä puolia työssä on? 

– Työni on vaihtelevaa, välillä helppoja kappaleita ja välillä haastavampia. Työssä on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta koko ajan. Työ on itsenäistä, mutta työkavereilta saa aina apua, jos tarvitsee.  

Millaista Tamminiityssä on työskennellä? 

– Tamminiityssä on mukava työskennellä. Hyvillä työvälineillä työt sujuvat! Koen, että työtäni arvostetaan ja saan työskennellä rauhassa.  

Työkaverit ovat kivoja ja varsinkin B-hallilla meitä yhdistää samanlainen huumorintaju. Toimihenkilöt ovat mukavia ja helposti lähestyttäviä. Heille voi puhua mistä tahansa asiasta.  

Tamminiityssä työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Meille järjestetään paljon erilaista virkistystoimintaa: On tykypäiviä, pikkujouluja, yms. Myös smartumpay-sovellus on työntekijöille käytössä. Lähden töihin aina hyvällä fiiliksellä, eikä työmatkan pituus (65 km) haittaa yhtään, kun on työpaikka, jossa viihtyy. 

Vajaa-ajalla:  

Neulominen on minulle rakas harrastus, sen parissa rentoutuu hyvin. Tykkään käydä uimassa ja kuntosalilla, sekä luonnossa liikkuminen, varsinkin marjastaminen ja sienestäminen ovat minulle mieluista puuhaa. Kokkailen ja leivon paljon, ja on erityisen kiva, kun työkaverit toimivat mielellään koekaniineina uusille leivontaresepteille.

Nina vapaalla
Atte töissä

Atte Pihlajamaa

Mitä teet Tamminiityssä? 

– Toimin teknisenä myyjänä, tarjous- ja tilauskäsittelyssä. Meillä on myyntiryhmä, joka tarttuu asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja hoitaa tilauksen käsittelyn alusta- loppuun asti asiakkaalle. Vastuu on suuri, mutta tarvittaessa me kaikki autetaan toisiamme. 

Miten tulit Tamminiittyyn töihin? 

– Olin ollut suunnittelijana melkein kolme vuotta ja ajattelin, että työ on vähän samankaltaista. Hain työpaikkaa ihan soittamalla nykyiselle esimiehelleni ja sopimalla tapaamisen. Asiat loksahtivat nopeasti paikoilleen ja pian olinkin jo työntouhussa mukana. 

Miten pitkään olet työskennellyt Tamminiityssä? 

– Olen ollut yrityksessä töissä yli kaksi vuotta. 

Mitä hyviä puolia työssä on? 

– Olen viihtynyt todella hyvin, ja tykännyt erityisesti, siitä luottamuksesta mikä minulle on annettu. On hyviä etuja, jotka koskettavat ihan jokaista. Meillä on hyvä ja ammattitaitoinen porukka täällä töissä ja tuntuu hyvälle olla osana menestyksekkäässä yrityksessä, jossa toimitaan kuitenkin henkilö edellä ja kohdataan jokainen ihmisenä. 

Millaista Tamminiityssä on työskennellä? 

– Parasta työssäni on monipuoliset tehtävät, mukavat työkaverit ja ehdottomasti asiakkaat. 

Vapaa-ajalla: 

Aloitin opiskelut työn ohella syksyllä 2021 monimuoto-opiskelijana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, konetekniikan insinööritutkintolinjalla. Tämä on kieltämättä haukannut nyt suuren osan vapaa-ajasta.  

Muuten rentoudun perheen parissa, sekä hyvien sarjojen- tai elokuvien äärellä. Hyvät videopelit ja lautapelit ovat mieluisia. Muuten pidän itsestäni huolta tällä hetkellä arkiliikunnan eri muodoilla. 

Atte vapaalla

Tamminiitty

 

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

 

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

 

 

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Tamminiitty Oy