Sopimus­valmistus

Valmistamme ja varastoimme sopimusasiakkaillemme sarjatuotteita. Varastointi voidaan toteuttaa joko meidän tai asiakkaamme omissa tiloissa. Sopimusvalmistus helpottaa ja tuo selkeää etua tilaus-toimitusprosessiin. Toimitusajat pysyvät lyhyinä, molemmat osapuolet pystyvät reagoimaan nopeammin ja tehokkuus ei huku “tulipalojen” sammutukseen.

Sopimusvalmistus sopii loistavasti toimintaan, jossa kertaeriä tilataan kuukausittain, mutta epäsäännöllisesti. Sopimusvalmistuksessa Tamminiitty Oy huolehtii asiakkaan tuotannon sovitusta toiminnasta ja toimii asiakkaan tuotannon yhtenä saumattomana osana.

Esi- ja osavalmistus

Metalliosien esikäsittely- ja osavalmistuspalvelumme tarkoittaa, että haluamme ja pystymme valmistamaan täysin valmiin komponentin levyaihioista, särmäyksen ja koneistuksen kautta hitsaukseen. Meiltä onnistuvat ammattitaitoinen laserleikkaus, hitsaus, särmäys ja koneistus. Haluamme olla asiakkaamme tuotannon saumaton osa. Asiakkaan etu ja vaatimukset ovat toimintamme suuntaviivat.

Koneistus

Teemme koneistusta kolmella eri koneistuskeskuksella: kaksi pystykaraista keskusta ja yksi CNC-sorvi. Erotumme kilpailijoistamme siinä, että me teemme koneistukset itse omassa tuotannossamme.

Ohutlevytyöt

Toteutamme haastavatkin ohutlevytyöt ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella. Käytössämme on viisi eri särmäyskonetta. Särmäyspituus on max. 3000 mm.

Metallin laserleikkaus

Teemme metallin laserleikkausta nykyaikaisella kalustolla, nopeasti ja tarkasti. Tuotannossamme on kolme erilaista laserleikkauslaitteistoa. Leikkaamme eri teräslaatuja aina 0,5 mm:stä 25,00 mm:iin asti. Maksimilevykoko, jota pystymme työstämään, on 1500x3000mm.

Pinta­käsittelyt

Verkostossamme on monia pintakäsittelyn ammattilaisia. Huolehdimme pintakäsittelyt verkostomme kautta niin, että asiakkaanamme et joudu selvittämään, missä ja milloin tavara tulee. Me hoidamme sen puolestanne. Pintakäsittelypalveluihimme kuuluvat märkä- ja pulverimaalaus sekä erilaiset sinkitykset.

Plasma- ja polttoleikkaus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse eu accumsan sapien, ut tristique nibh. Suspendisse volutpat ipsum ut turpis vulputate, a fermentum felis aliquam. Nullam eget condimentum nisi, in luctus lacus. Etiam in mi quis sapien auctor sodales sit amet sit amet neque. Donec placerat interdum aliquet. Nunc varius arcu ut leo dignissim suscipit. Integer finibus volutpat neque non suscipit.

Miksi kannattaa valita Tamminiitty?

Asiakaspalvelu

Meillä kaikki toimihenkilöt tekevät asiakastyötä, ja olemme saaneet paljon kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, jossa ystävällisyys ja asiantuntijuus paiskaavat kättä.

Laatu

Nykyaikainen teknologia varmistaa tehokkaan työskentelyn ja laadukkaan jäljen. Seuraamme laatua jatkuvasti. Toimimme sertifioidun ISO:9001-2015 -laatujärjestelmän mukaan.

Lataa laatusertifikaatti tästä

ISO-9001+UKAS logot

Toimitusvarmuus

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet mahdollisimman nopeasti ja luvattujen toimitusaikojen mukaan. Tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös varastointipalvelua, jolloin sarjatuotteita on aina saatavilla.

Meistä

Tamminiitty Oy

Tamminiitty Oy on metalliteollisuuden sopimusvalmistus-, esikäsittely- ja osavalmistuspalveluita tuottava alihankinta- ja asiantuntijayritys. Erikoisosaamistamme ovat laserteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus sekä muut esikäsittelypalvelut.

Olemme toimineet vuodesta 2014 asti, mutta Tamminiitty Oy:n juuret ulottuvat pidemmälle. Vuonna 1996 perustimme metallialan alihankintayrityksen Tamminiitty-nimen alle. Vuosituhannen vaihteen jälkeen uutena teknologiana mukaan tuli laserleikkaus ja uudistimme yritystä. Vuonna 2017 yritys rakensi uudet tilat Säkylän Köyliöön Ristolan teollisuusalueelle. Tällä hetkellä Tamminiitty Oy työllistää yli 30 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on reilut 5 miljoonaa euroa.

Historia Tamminiitty nimen takana on mielenkiintoinen. Nimellä on tausta yrityksen perustajan Kalle Airiston suvussa. Hänen äitinsä isä Aarne Tamminiitty on pitänyt Tamminiitty-nimistä puutarhaa vajaa sata vuotta sitten Satakunnassa Euran Mannilassa. Puutarhatoiminta on sittemmin loppunut, mutta Tamminiitty-nimi on jäänyt elämään.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ajankohtaista

Olemme tehneet merkittäviä investointeja
Lue lisää »
11.5.2023
Koneistuskeskusinvestointi
Lue lisää »
Tuotantopäälliköksi nimitetty Jouni Maanpää
Lue lisää »
1.1.2023

Tamminiitty

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

OTA YHTEYTTÄ
+358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi

Copyright © 2023 Tamminiitty Oy