Tamminiitty - Metal Partner

Metallin laserleikkaus

Metallin laserleikkaus on menetelmä, jossa metalliosien leikkauksen maksimaalinen suunnitteluvapaus yhdistyy nopeaan, kustannustehokkaaseen ja mittatarkkaan tuotantoon. Meiltä laserleikkaus onnistuu asiakkaan tarpeen mukaisille levyaihioille kolmessa vuorossa, nopeasti ja äärimmäisellä tarkkuudella. Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin aina jo vuorokauden sisällä. Toimitusaikamme on n. viikko, mikäli kyseessä on vain leikkaustoimeksianto, eikä muita työvaiheita juurikaan tarvita.

 

Metallin laserleikkaus kolmessa vuorossa

Tamminiitty Oy:n Bystronic-hiilidioksidilaserit leikkaavat kolmessa vuorossa, mikä takaa lyhyet toimitusajat ja varmuuden. Metallin maksimileikkauspaksuudet ovat mustan teräksen osalta 25mm ja kirkkaan teräksen osalta 15mm. Aihion leikkaamisen toimitusaika on keskimäärin 5-7 työpäivää.

Omasta varastosta löytyy tarvittavat teräkset

Tamminiityn varastosta löytyy monenlaista terästä ja muita metalleja kaikenlaisiin tarpeisiin. Monista materiaaleista on saatavana myös rihla- ja kyynellevyjä.

Valikoimaamme kuuluu mm. mustat perusteräkset kylmävalssattuina 0,5-3 mm (DC01 Amo) ja kuumavalssattuina 3-25 mm (S355), ruostumatonta ja haponkestävää terästä 15 milliin asti (EN 1.4301, EN 1.4404). Löytyy myös sitkeämpiä kulutusteräksiä (esim. HB400 ja B27), sekä kuuma- ja sähkösinkittyä levyä. Myös erilaiset alumiinit yhden ja kymmenen millimetrin väliltä kuuluvat vakiovalikoimaamme.

Tarvittaessa tilaamme myös erikoisempia materiaaleja, mikäli sopivaa materiaalia ei meidän valikoimastamme löydy.

Tamminiitty Oy Leikkaa, särmää, hioo ja koneistaa

Koneistus on tärkeä elementti Tamminiitty Oy:n toiminnassa leikkauksen ja särmäyksen ohella. Monet metallin laserleikkausta ja esivalmistusta tekevät metallipajat lähinnä leikkaavat ja särmäävät, mutta Tamminiitty Oy:ltä asiakas saa myös koneistuksen. Täältä löydät lisätietoa alihankintakoneistuksesta »

Metallin laserleikkaus Suomessa ja Tamminiityllä

Ensimmäiset laserleikkauslaitteet tulivat Suomeen 1980-luvun lopulla, jota ennen ohutlevytyöt metallipajoilla tehtiin pääasiassa erilaisten giljotiinilaitteiden avulla. Metallin laserleikkaus toi rinnalle vapaan muotokielen mahdollistavan työtavan, jossa myös mittatarkkuus on huippuluokkaa. Erilaisten muotoon leikkausten ohella lasertekniikalla tehdään paljon myös esim. kierrereikien alkureikiä.

Laserleikkauksen yleistyminen

2000-luvun alussa laserleikkaus yleistyi voimakkaasti, jolloin suuri osa metallipajoista luopui omista levyleikkureistaan ja alkoivat ostaa Tamminiitty Oy:n kaltaisilta yrityksiltä esivalmistusta oman tuotantonsa tehostamiseksi. Tamminiityn perusperiaatteena onkin edelleen se, että yhteistyön esivalmistajan kanssa tulee aina olla helpompaa kuin tekeminen itse ja Tamminiitty Oy:n kaltaisen, asiaansa vihkiytyneen ja vakaan toimijan kanssa se onkin nimenomaisesti näin.

Ota yhteyttä

Pyrimme vastaamaan jokaiseen tarjouspyyntöön jo vuorokauden sisällä ja opastamme mielellämme laserleikkausteknolgian hyödyntämisessä ja sen käyttämisessä konepajateollisuudessa.

Toimistoomme voi soittaa tai laittaa viestiä. Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

Lloyd's ISO 9001

p. +358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi