Tamminiitty - Metal Partner

Varför välja Tamminiitty

Vi kan vår bransch och vet att bra kvalitet, säkra leveranser och adekvat prissättning är grundförutsättningarna för att lyckas i branschen. Specifika konkurrensfördelar skapas på annat sätt: man måste kunna erbjuda mer. Och just det vill Tamminiitty göra. Våra fyra teser:

 
  

 

1

 

 

 


Vi vill producera kvalitativa underleverantörstjänster nu och i framtiden.  Vi har många års erfarenhet av produktionen av underleverantörstjänster. Vi arbetar i nuet, vi tar alltid lärdom av det vi gjort och riktar våra blickar mot framtiden. 

 

 

2

 

 

 

 


Våra kärnverksamheter består av laserskärning, kantpressning, maskinbearbetning och övriga prefabriceringstjänster. Vi känner till våra styrkor och vill fokusera på dem. Det innebär att allt vi gör är säkert och tillförlitligt.

 

 

3

 

 

 

 


Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd hos oss. Vi är experter inom vår verksamhet, precis som du är inom din. Tydliga roller och kompetent projektledning garanterar ett lyckat slutresultat.

 

 

4

 

 

 

 


Hos oss får du just den service som du förväntar dig. 
Allt bottnar i en vänlig betjäning. Vi vill göra det vi lovar - från prefabricerat till färdiga produkter "Från idé till produkt, på ett ställe".

 

 

 

Tamminiitty Oy
Ketjutie 4, FIN-27710 Köyliö
Org.nr. 2562246-3

Lloyd's ISO 9001

p. +358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi