Tamminiitty - Metal Partner

Tjänster

Tamminiitty Oy har först och främst en pålitlig kundservice och är en stabil partner i metallindustrins underleverantörskedja.Vi är lyhörda för våra kunders behov och producerar tjänster efter önskemål från varje enskild kund. Produkter av hög kvalitet, vänlig betjäning och säkra leveranser är de viktigaste värdena i vårt företag.

 

Vi erbjuder mångsidiga underleverantörstjänster av hög kvalitet. Vi använder den senaste tekniken, vars effektivitet gagnar våra kunder. I vår maskinpark finns bl.a.

  • 3 st Bystronic laserskärmaskiner (plåtstorlek 1500x3000 mm, Fe-plåtar 0,5 mm–25 mm RST/HST-plåtar 0,5 mm–15 mm)
  • 3 st Amada kantpressar (max. bredd 3000 mm)
  • Coastone kantpress C15 (max. bredd 1600 mm)
  • 2 st horisontell Mazak fleroperationsmaskiner med automatiskt 38 mm verktygsbyte
  • Vi har även annan utrustning och andra maskiner som behövs i vår verksamhet 

Vår yrkeskunniga personal består av en grupp utbildade, motiverade och engagerade problemlösare.

Prefabricering och komponenttillverkning »

Vi är specialiserade inom prefabricering av metalldelar och tillverkning av komponenter. Efterbehandling av utskurna delar, t.ex. kantpressning, gängning och nedsänkning av hål samt mer krävande maskinbearbetning av de delar som vi skurit fram. Med kompromisslös kvalitet och inom överenskommen tid.


Svetsning »

Med JPT Jaskari Oy:s erkända yrkeskunskaper erbjuder vi olika svetstjänster i Fe-, Rst- och Hst-material. Vi har hög kompetensnivå i våra svetstjänster: vår svetsprocess kommer att certifieras enligt de nya CE-kraven.


Ytbehandling »

I våra ytbehandlingstjänster ingår våtlackering och blästring.


Montering och färdigställande »

När vi har producerat och eventuellt även designat det prefabricerade materialet och komponentmaterialet, svetsat ihop delarna till produkter samt slutfört nödvändiga ytbehandlingar, vill vi även fortsätta med nödvändiga monteringar och inredningar, förpackningar samt övriga uppgifter, så att produkten är färdig för leverans - antingen till våra kunder eller direkt till slutanvändare!

 

Tamminiitty Oy
Ketjutie 4, FIN-27710 Köyliö
Org.nr. 2562246-3

Lloyd's ISO 9001

p. +358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi