Tamminiitty - Metal Partner

Ohutlevytyöt

Tamminiitty Oy leikkaa, särmää, hioo ja koneistaa. Asiakkaanamme saat kaikki tarvitsemasi ohutlevytyöt saman katon alta minkä lisäksi voit jättää tuotteet kaupintavarastoomme, jolloin maksat tuotteista vain käytön mukaan. Yhteistyö kanssamme on tehokasta, joustavaa ja helppoa.

 

Ohutlevytyöt monipuolisesti yhden luukun periaatteella

Asiakaslähtöisen toimintamallimme keskeinen ajatus on, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa meiltä, ilman että tavaraa tarvitsee tarpeettomasti lähetellä paikasta toiseen.

Tuotantokapasiteettimme on hyvä ja pystymme vastaamaan tilauksiin nopeasti. Laitekantaamme kuuluu kolme laserleikkauskalustoa, neljä eri särmäyskonetta, kaksi koneistuskeskusta ja CNC-sorvi. Lisäksi löytyy hiontakonetta, rumpua ja hitsauslaitteistoa. Pystymme taivuttamaan maksimissaan 3m pitkää levyä.

Laserleikkausaihioiden jälkityöstö

Kun aihiot on leikattu laserilla, tarvitaan usein myös monenlaista jälkityöstöä. Me rummutamme ja raekuulapuhallamme tarpeen mukaan purseet ja oksidikerrokset pois teräskappaleista, hitsaamme osia yhteen sekä toimitamme tarvittaessa kappaleet pintakäsittelylaitokseen tai muuhun haluttuun paikkaan.

Mikäli niin sovitaan, voimme säilöä kappaleet myös kaupintavarastoomme.

Ohutlevytyöt pitävät sisällään:

 • särmäykset
 • koneistukset
 • upotukset
 • senkkaukset
 • kierteytykset
 • hitsaukset
 • rummutus
 • raekuulapuhallus
 • erilaiset pinnankäsittelyt
 • toimitus haluttuun osoitteeseen
 • varastointi kaupintavarastoon

Kaupintavarasto pienentää oman varastotilan tarvetta

Tamminiitty Oy ylläpitää useille asiakkailleen kaupintavarastoa (Consignment stock), jossa Tamminiitty Oy vastaa tavaran riittävyydestä. Kunkin kappaleen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta kun tuotetta tarvitaan. Koska Taminiitty Oy saa maksun tuotteiden kulutuksen mukaan, asiakkaan ei itse tarvitse ylläpitää suurta varastoa tai sijoittaa tuotantoon enempää kuin on tarpeen.

Kustannusrakenteesta tulee siis joustavampi ja samalla säästyy varastotilaa.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen

Käytämme toiminnanohjausjärjestelmää, josta tarjoukset, jälkilaskennat ja materiaalitiedot saadaan ulos reaaliaikaisesti ja kaikki piirustukset ja dokumentit ovat sisällä järjestelmässä. Reklamaatioprosenttimme on 0,5% toimitetuista tuoteriveistä ja toimitusvarmuus on 95%:n tasolla.

Lisäksi teemme asiakastyytyväisyyskyselyn joka kevät, jotta tiedämme mitä asiakkaamme oikeasti meistä ajattelevat. Toistaiseksi palveluumme on oltu pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä.

Teetä ohutlevytyöt meillä

Kun haluat teettää ohutlevytyösi ammattilaisella, jonka toimitusvarmuus, tehokkuus ja nopeus ovat huippuluokkaa, Tamminiitty Oy on sinun valintasi.

Ota yhteyttä

Vastaamme tarjouspyyntöihin yleensä n. 24 tunnin kuluessa. Toimitusaikamme laserleikkauksessa on 5-7 työpäivää, mikäli jälkityöstöä ei tarvita. Kun haluat parasta, soita toimistollemme tai ota yhteyttä sähköpostitse. Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

Lloyd's ISO 9001

p. +358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi