Tamminiitty - Metal Partner

Alihankintakoneistus

Tamminiitty leikkaa, särmää ja koneistaa. Meiltä alihankintakoneistus monipuolisesti eri töihin saman katon alta. Koska myös CNC-koneistus hoidetaan samassa yhteydessä, saa asiakas selvää säästöä tuotantoajoissa.

 

Alihankintakoneistus on saumaton osa asiakkaan tuotantoprosessia

Tamminiitty toimii saumattomasti asiakkaan tuotannon yhtenä osana silloin kun tarvitaan mittatarkkaa jälkeä ja kovan luokan leikkaus- ja koneistusosaamista.

Alihankintakoneistus meille ulkoistettuna, etenkin leikkuun yhteydessä, tehostaa tuotantoa ja lyhentää läpimenoaikaa asiakkaidemme tuotantoprosesseissa huomattavasti.

Laitteisto ja henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja motivoituneista ongelmaratkaisijoista, joilla on käytössään nykyaikainen teknologia ja tehokkaan tuotannon mahdollistava laitekanta.

Laitekanta

  • Mazak CNC-sorvi
  • Kaksi pystykaraista Mazak-koneistuskeskusta (joissa mm. 38 työkalun vaihtoautomaatti)
  • Kolme Bystronic-laserleikkauslaitteistoa (levykoko 1500x3000 mm, Fe-levyt 0,5 mm–25 mm RST/HST-levyt 0,5 mm–15 mm)
  • Kolme Amada-särmäyskonetta (max. leveys 3000 mm)
  • Coastone-särmäyskone C15 (max. leveys 1600 mm).
  • Muita laitteita: Loewer-hiontakone, rumpu, mag- ja tig -hitsauskoneet

Teknologian kehittyessä myös laitekantamme uusiutuu ja kehittyy jatkuvasti kuten myös innostuneiden ja motivoituneiden työntekijöidemme osaaminen.

Yli 100 tyytyväistä asiakasta

Metallin laserleikkaus pyörii Tamminiityllä kolmessa vuorossa ja muu alihankintakoneistus kahdessa. Henkilökuntaan kuuluu 26 ihmistä, joista 6 ovat toimihenkilöpuolella.

Toiminnassamme noudatamme ISO9001-laatujärjestelmää ja toiminnan taustalla hyvät seurantamenetelmät ja ERP, jolla toimintaa ohjataan ja tehdään tarjouksia. Olemme hioneet tuotantoprosessimme huipputasolle, josta osoituksena varsin alhainen reklamaatioprosentti (alle 0,5% toteutuneista riveistä) ja yli 100 tyytyväistä asiakasta.

Joustava palvelu ja erittäin nopeat toimitusajat

Pelkissä leikkuutöissä asiakas saa valmiin tuotteen n. 1 viikon kuluessa tilauksessa. Mikäli osaan tehdään myös taivutuksia tai osaa koneistetaan, on tuotantoaika n. 2 viikkoa.

Vuoden 2018 alussa muutimme uusiin tiloihin, jotta pystymme vastaamaan kasvaneella laitekannalla ja henkilöstöllä asiakkaidemme toimitusaikatarpeisiin entistäkin paremmin. Periaatteemme on, että työskentelyn kanssamme tulee olla asiakkaalle helpompaa kuin meille ulkoistettujen vaiheiden tekeminen itse.

Työt kannattaa teettää Tamminiityllä

Ehdoton valttimme on nopeus ja se, että teemme kokonaistoimituksia. Asiakkaidemme näkökulmasta sillä on suurta lisäarvoa, että leikattu kappale saadaan koneistettuna saman katon alta. Tamminiitty hoitaa kaiken laserleikkauksesta koneistukseen ja pyrkii olemaan mahdollisimman saumaton osa asiakkaan tuotantoprosessissa.

Suunnitellaan yhdessä alihankintakoneistus tarpeidesi mukaan!

Ota yhteyttä »

TAMMINIITTY OY
Ketjutie 4, 27710 Köyliö »
Y-tunnus: 2562246-3

Lloyd's ISO 9001

p. +358 2 8650 770
myynti@tamminiitty.fi